WIELKANOCNY CATERING
-
jaja faszerowane na trzy sposoby 6 zł/porcja (3 połówki)
- z pastą serową
- z tuńczykiem i kaparami
- z wędzoną szynką
-
galaretki drobiowe z jajkiem 4 zł/porcja (1 szt.)
-
śledzie po kaszubsku z suszoną żurawiną 6 zł/porcja (100 g)
-
sałatka śledziowa z porem i kurkami 6 zł/porcja (100 g)
-
żurek wielkanocny 10 zł/porcja (250 ml)
-
flaki wołowe na cielęcinie 10 zł/porcja (250 ml)
-
karkówka z dzika z warzywami 9 zł/porcja (100 g)
-
polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym 9 zł/porcja (100 g)
-
noga z kaczki w sosie z suszonych owoców 22 zł/porcja (1 szt.)
-
kotleciki rybne w sosie greckim 7 zł/porcja (100 g)
-
łosoś na szpinaku z beszamelem 29 zł/porcja (180 g)
-
tarta ze szpinakiem (cała ∅ 30 cm) 65 zł
-
wypieki domowe 39 zł/kg
- makowiec pijak
- sernik z białą czekoladą
- sernik cynamonowy
- pleśniak
Zamówienia telefonicznie do niedzieli 5 kwietnia 2020 pod numerem telefonu: + 48 514 433 883
Dostawa do domu NA TERENIE ŁEBY i NOWĘCINA lub odbiór osobisty w piątek 10 kwietnia 2020.