shutterstock_77740090

Wesele

WESELE

Oferta obejmuje:

 

Dodatkowo:

 

PROPOZYCJA MENU – wariant serwowany I
175 zł/os.

PROPOZYCJA MENU – wariant serwowany II
195 zł/os.

Przywitanie chlebem i solą

ZUPA
*rosół z kury z domowym makaronem i lubczykiem
lub
*krem z karmelizowanych pomidorów

DANIE GŁÓWNE
*zraziki wieprzowe serwowane
z sufletem ziemniaczanym, duszonymi buraczkami
i sosem rozmarynowym

DESER
*beza Pavlowa z owocami leśnymi,
konfiturą różaną i kremem z serka mascarpone

PRZEKĄSKI
*galantyna z kurczaka
*wybór mies pieczonych
podany z chrzanem i żurawiną (karkówka, boczek, schab)
*łosoś w całości faszerowany szyjkami rakowymi
*roladki z sandacza na ogórkowej galaretce
*śledź na 3 sposoby (po łebsku, po kaszubsku, w oleju)
*deska ryb wędzonych z musem chrzanowym
*tatar wołowy (podany z marynatami i żółtkiem)
*sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym
*sałata grecka (z fetą, oliwkami i skropiona winegretem)
*sałata z rostbefem
(z marynowaną gruszką i serem pleśniowym)
*sosy do mięs (chrzanowy, czosnkowy, cumberland)
*marynaty, pieczywo, masło

SERWOWANE PO PÓŁNOCY
*barszcz z pasztecikiem
*indyk pieczony z sosem z suszonych żurawin

BUFET SŁODKI
*zestaw ciast
*owoce filetowane
*woda, sok jabłkowy i pomarańczowy
*kawa i herbata

Przywitanie chlebem i solą

ZUPA
*krem borowikowo-truflowy
lub
*bulion z dorsza z pasztecikiem rybnym

DANIE GŁÓWNE
*kaczka pieczona serwowana z czerwoną kapustą, kopytkami z pietruszką i sosem borówkowym

DESER
*sernik miodowo-cynamonowy podany na zimno

PRZEKĄSKI
*roladki z kaczki na musie żurawinowym
*pasztet domowej roboty na musie jabłkowym
*tarta z dorszem i ogórkowo-limonkowym dipem
*polędwiczka faszerowana serem i boczkiem
*deska serów pleśniowych
*wybór mies pieczonych
podany z chrzanem i żurawiną (karkówka, boczek, schab)
*tymbaliki z kurczaka
*szczupaki faszerowane w galaretce ogórkowej
*tatar z łososia ze złocistym kawiorem
*carpaccio z łososia
(podane z miodowo-musztardowym winegretem)
*tatar wołowy (podany z marynatami i żółtkiem)
*sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym
*sałata cezar z parmezanem
*sosy do mięs (chrzanowy, czosnkowy, cumberland)
*marynaty, pieczywo, masło

SERWOWANE PO PÓŁNOCY
*bogracz
*szynka pieczona z sosem chrzanowym

BUFET SŁODKI
*zestaw ciast
*owoce filetowane
*woda, sok jabłkowy i pomarańczowy
*kawa i herbata

 

Oferta i menu WESELNE do pobrania

Przedstawiona oferta stanowi propozycję. Na Państwa życzenie skomponujemy indywidualne menu.

Chętnie pomożemy w wyborze:

 

Informacja i rezerwacja
Dział Marketingu Łeba Hotel & Spa***

ul. Nadmorska 9b
84-360 Łeba
+48 514 433 882
sprzedaz@hotelleba.com.pl

ZNAJDŹ NAS

Wirtualny spacer
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij